torstai 28. kesäkuuta 2012

Valintoja, valintoja...

Heipä hei! Nyt onkin valintojen aika poniystäväiseni. Olemme lähdössä huomenna Pietariin ja aion kokeilla ponkailua ensimmäisen kerran elämässäni. Tästä päästäänkin heti vaikeisiin valintoihin. Mikä, oi mikä poneistani pääsee mukaan!?

Ponihyllyä tuijotellessani suljin pois monia poneja...ja toisaalta olisin halunnut ottaa mukaan kaikki. Päätin, että mieluummin otan mukaani varsan, sillä se on näppärän kokoinen ajatellen, noh... kaikkea. Varsoja minulla ei vielä kovin montaa ole ja lemppariposeni on ehdottomasti baby blossom-pose! Tätä posea varsoistani edustaa 3 kappaletta. Ne kaikki pääsivät mukaan kisaan yhden mustan lampaan kera, joten tässä tulevat loppusuoralla olevat ehdokkaat:

Baby Blossom:

Baby Berrytown:

Baby Splash:

Ja kilpailun musta lammas, elämää nähnyt Italy Peachy:


Ja oikeastaan... kisassa on mukana vielä yksi poni. Tämä pitkäaikainen wantsini kolahtaa toivonmukaan postilaatikosta juuri ennen matkalle lähtöä, ja kaiken lisäksi se sisältyy ensiksi mainittuun kategoriaan: baby blossomin posessa olevat varsat. Kyseessä on siis Baby Licorice. Joten saattaapi käydä niin, että jos pienokainen huomenna luukusta kolahtaa, saatan ottaa sen mukaan silkasta uutuuden viehätyksestä. Mutta toisaalta huvittaisi näyttää maailmaa myös surkealle Peachy-kopukalle. :D

Help, anyone?


4 kommenttia:

  1. Baby Blossom! Varsakoko on paras, jos poni pitää tunkea käsilaukkuun. Blossom-vaavi ei ole yhtä harvinainen ja arvokas kuin muut, joten sen kadottaminen tuskin korpeaisi yhtä pahasti kuin muiden ehdokkaiden, jos niin onnettomasti sattuisi käymään :)

    VastaaPoista
  2. Mie äänestäisin Baby Blossomia. Pikkuinen on jotenkin niin sympaattisen näköinen, että veisin sen ehdottomasti mukanani. :3

    VastaaPoista
  3. Baby Splash. :D Ihanan voimakkaat värit. Erottuu kuvissa. :D

    VastaaPoista
  4. Ei taida mun ääni enää ehtiä, mutta olisin myös äänestäny Splashia. Sopii Venäjälle, kun on niin vahvan värinen.

    Tosi kivaa, kun ponkailet!

    VastaaPoista