sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikonlopun kirppislöydöt

Viimeaikoina kirpputorilöytöni ovat käyneet kummallisesti aina vain lelupitoisimmiksi. Aloittaessani ponien keräilyn tein pari todella hyvää löytöä ja kannoin kotiin monta ponia kerralla. Tämän viikonlopun löydöt eivät kuitenkaan lähes ollenkaan koostu poneista... Tässä keräilyssä on jokin kummallinen aspekti, että se tuppaa vyörymään kuin lumipallo ja leviämään helposti uusille alueille, koska "kun nyt kerään poneja, niin voin ihan  hyvin kerätä monstereitakin... ja barbejakin..." ja luoja ties mitä muutakin.


Tässä siis löytö nro 1: 1997-vuoden Happy Holidays barbie. Olen ehdottomasti sataprosenttinen jouluihminen ja hetken tämän mekkoani hypisteltyäni en vaan voinut jättää sitä. Olen aiemmin katsellut näitä Holiday-barbeja Ebayssa ja haaveillut ostavani sellaisen avaamattomassa laatikossaan. Nämä ovat vaan yksinkertaisesti niin upeita mekkoineen kaikkineen! Tälle kuuluisi vielä tiara, sekä varmaankin myös kengät, mutta niitä en nyt barbin mukana saanut.


Löytö nro 2: Dead tired Frankie Stein. *tuulettaa* En voinut uskoa kun näin tämän nuken eräässä pöydässä. Sillä oli päällään omat vaatteensa, mukana standi ja tukka on aivan silkkinen. Vaihdoin Frankielle väliaikaisesti tuollaiset Bratzin vaatteet, ettei tarvitse yöpuvussa olla koko päivää. Upea tyttö. ♥


Sitten tadadaa, ainut ponilöytöni: Cotton Candy-laukku. Harkitsin aika pitkään tämän kohdalla, laukku on sotkettu toiselta puolelta lyijykynällä ja se myös on paikoittain todella kulunut... Hinta ei kuitenkaan päätä huimannut, joten pakkohan se oli ostaa. Heti kotiin päästyäni pesin laukun käsin ja likaa lähtikin aivan järjetön määrä. Itse ponin puolikas on todella hyvässä kunnossa, laukku taas ei niinkään. Tämän aion mahdollisesti myydä eteenpäin, jos ostaja vaan löytyy. Täytyy sitä katsoa sitten vähän myöhemmin... :)


Viimeisimpänä kahdenkymmenen sentin heräteostos Victoria's Secret-koira. :D En tosiaan tiedä mitä tuolla teen, mutta olen noitakin katsonut Ebayssa ja noh... mulla on aina ollut ongelmia pehmolelujen hamstraamisen kanssa. Tenavat dvd-paketista taas löytyy ihan mun lempparijakso nimeltä It´s Flashbeagle, Charlie Brown. Ihan parhautta. ♥

Seuraavassa postauksessa yritän taas jatkaa 15 päivän kuvahaastetta, jonka aiheena olisi kuva yhdestä lemppariponistani.


7 kommenttia:

  1. Oo, MH-nukke kirpputorilöytönä! Olenkin jo hetken odotellut, että missä vaiheessa niitä rupeaa löytymään. 8) Tuo joulu-Barbie on kyllä upea. Hienoja löytöjä muutenkin, onnea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin kyllä itsekin ihmeissäni tuosta MH-nukesta. Tai ajattelin ainakin, että jos niitä joskus löytyisi olisi tukka jo varmasti aika sekaisin yms. :) mutta onneksi ei ainakaan tuolla ollut. Frankie on ollut jo pitkään hankintalistalla, joten oli tosi kiva löytää juuri se. :)

      Poista
  2. Ihana saalis <3__<3 Happy Holidays -Barbie on upea ja tuo laukku vasta ihana onkin!

    VastaaPoista
  3. :D Jos joskus haluat laukun myydä niin olisin kiinnostunut siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisin sen mahdollisesti myymässä... Pitäisi saada rahaa nirvana-wantseihin. :D En vaan oikein tiedä mitä tuollaisesta voi pyytää. Voit laittaa mulle vaikka s-postia hann-nna@hotmail.com, jos olet kiinnostunut siitä! :)

      Poista
  4. Heippa ja onnittelu! Palkitsin sut just mun blogissa. Katso toimintaohjeet: http://bonchavalje.blogspot.com/

    t. MirQ

    VastaaPoista