sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Amerikan baitit

Viime viikolla saapui ebaysta ostamani neljän ponin baittilotti. Lottiin kuuluivat Sweetheart sister Dainty, Squeezer, Party time ja Gingerbread. Molemmat TE ponit kärsivät järjettömän pahasta häntäruosteesta ja ilmeisesti niissä on myös vähän syöpää. Se toisaalta olikin täysin odotettavissa...

Paketin sisällön tarkistus meneillään...



Squeezer on yksi sellaisista poneista, joista en pitänyt ennen kuin näin. Tuo symboli on ehdottomasti suloisimmista ikinä! Kaksi leikkivää koiranpentua!! Aww... Squeezerin harja on täysin haalistunut, mutta se on ds-puolelta ihmeen hyvässä kunnossa, kun taas toiselta puolelta...


...sen niska on musta! Vaikuttaa minusta ihan lialta, mutta en saa sitä millään pois. En tiedä johtuisiko sitten tuosta erilaisesta muovista, joka varmaan imee likaa itseensä normaalia ponimuovia paremmin.

Sweetheart sister poneista en oikein pidä vieläkään, joten Dainty lähtee myyntiin jossain välissä. Se on kyllä mielestäni todella hyväkuntoinen - priimat symbolit ja silkkinen harja eli aika kaukana baitista. Ihmettelen myös sitä, että tässä "baitti"lotissa kukaan ei ole kokenut harjasten lyhennystä.

Neidin jalat ovat hieman spagettina matkustamisen jäljiltä ja se tarvitsee vielä hieman apua seisomiseen. Ainoa virhe, jonka löysin on tuo musta piste korvan päässä. Syöpää?


Ginderbread on tällä hetkellä aknevoidehoidossa naamansa tummien läikkien takia. Ne voivat olla myös syöpää, mutta ajattelin nyt kokeilla jos se lähtisi. Gingerbreadin värit ovat mielestäni todella kauniit... Jotenkin ihanan talviset.


Siinnäpä noista. Party Timesta aion luultavasti tehdä kustomin. Ideaakin jo vähän olisi... En vai tiedä uskallanko aloittaa siitä, vai pitäisikö ensin harjotella jollain muulla. Noh, saapa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti