torstai 16. helmikuuta 2012

Day 2: Italy Glory

Noniin, nyt jatketaankin kuvahaasteen päivästä kaksi, jonka aihe siis kuuluu näin: 

Day 2 - Kuva ponista, joka on ollut sinulla pisimpään. Valitsin tähän Italy Gloryn, vaikka minulla ei ole mitään aavistusta minkä ponin olisin lapsena saanut ensimmäisenä. Glory valikoituikin tähän ilmestymisvuotensa vuoksi, koska olisi hyvinkin mahdollista, että se olisi ollut kaikista ensimmäinen.


Ajattelin kertoa kyseisestä ponista hieman, vaikka tämänpäivän haasteeseen ei kuulukaan minkäänlaista faktojen latelua. En nimittäin vieläkään pysty käsittämään, että Glory on olevinaan tamma! Minun leikeissäni Glory oli aina isä ja vielä oikein sellainen unelmien aviomies - toisin kun eräs toinen poni, joka oli hieman huikentelevaisempi naistenmies. Myös Gloryn varsa baby Glory oli ehdottomasti pikkuveli.


Glory on ehdottomasti yksi lempiponeistani. Sillä jos kenellä on leikitty suurella rakkaudella ja siihen liittyy paljon hyviä lapsuusmuistoja. Oli myös iloinen yllätys, että se on Italy-versio, eikä aivan tuikitavallinen honkkari.

Glory on jotenkin tuollainen valloittaja-luonne. Sille sopisi mielestäni motoksi Toy Storysta tuttu "Kohti ääretöntä ja sen yliiiiii!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti